.

dissabte, 25 de desembre del 2010

Un Incendi a un Transformador del Carrer Lorda del Barri de la Teixonera deixa sense llum la nit de nadal més de 1000 abonats de Fecsa Endesa.

Ahir Divendres 24 de Desembre del 2010, el transformador de baixa potència de Fecsa Endesa, situat al Carrer Lorda del Barri de la Teixonera de Barcelona, va patir un incendi. L'incendi que es va produir al voltant de les 17:00 de la tarda d'ahir va produir un gran fum negre , que es va deixar veure pels voltants de la Plaça Salvador Allende del Barri del Carmel. Tres dotacions dels Bombers de Barcelona es van desplaçar al lloc dels fets. Degut a que el transformador , es subterrani, va fer dificil la tasca de poder accedir a dintre de les instal.lacions. Degut a aquest incendi, edificis i botigues dels Carrers Arenys i Santa Rosalia al Barri de la Teixonera, i Mare de Deu del Coll i la part final del Carrer dels Santuaris al Barri del Carmel, van quedar-se a les fosques.
Tota la nit , han hagut de celebrar el sopar de nadal amb espelmes. A hores d'ara la companyia , instal.la uns grups electrogens perquè al voltant de les 17:00 de la tarda, 24 hores desprès del que ha passat, els veins poguin tenir llum de manera provisional.

(Seguirem ampliant aquesta informació)