.

dissabte, 3 d’abril del 2010

Sentencia a la Bona Feina i al Gran Treball

Com tots els veïns que vivim al barri, haig de dir que em sento molt content de poder veure, com les radios que estan al nostre barri / districte, van ampliant la seva programació, o mantenen algun programa. És el cas, del meu company i gran amic Toni Femenia. Ell, juntament amb mi, va començar la seva trajectòria radiofònica al barri del Carmel, compartint programa amb mi, a la mateixa emisora on hi treballa actualment. Però, després de dues temporades i mitja, va decidir començar un programa en solitari, on a part, vaig decidir col·lavorar-hi per donar-li alguna empenta. I al poc temps, vam decidir que les meves intervencions acavarien, ell ja tenia dominada la seva audiència fidel i també la seva manera de tractar l'actualitat. Doncs bé, després de que jo, per motius personals, abandones la freqüència 90.1 FM, ell segueix fent aquell programa tan bo, com es el De Bon Matí, a Boca Ràdio, cosa que fa que m'enalegri, i clar, el proper dia 17 al matí, se celebraran els 100 programes. I es per això que vull dedicar-li aquest article, a un gran amic, tant de professió com a la vida cuotidiana, com a una gran persona que és, perquè ho és, i perquè estic orgullós d'haver fet un programa conjunt amb ell per la jornada d'"El Carmel per la Igualtat", i també perquè ell també es JOVE PERIODISTA DEL CARMEL, des de casa meva, on avui escric això, TONI FEMENIA, enorabona, perquè has fet d'un dissabte sense moviment al barri, d'un dissabte, que la gent escolta la ràdio i això es molt bó. Espero que ara tu, com a persona, acceptis aquesta invitació que faig publicament, i es:
1: vine com a convidat a l'entrevista al meu programa a Radio Carmelo, si tu vols.
2: Volem que siguis soci honorífic, de la futura Associació Joves Periodistes del Carmel!!!, ja que tu també formes part dels JOVES PERIODISTES DEL CARMEL.

I felicitats per als 100 programes, a veure si arrives als 200

Gràcies company !!!

2 comentaris:

Toni Femenia ha dit...

Ostia tu!
tu creus que em mereixa un article , al bloc que ens a vist i ens veurà creixer mes?jaja

bueno si l'has fet serà, perque si

bueno que t'anava a dir, que el programa numero 100 encara no l'he fet eh! es dissabte 17 a les 11:00 a boca et convido!
moltes gràcies, per dedicarme!
aquest article

gràcies de veritat

Jordi de Miguel ha dit...

Felicitats, Toni, te les mereixes! I també la feina feta, Marc, i el reconeixement a un company de batalles jove periodista com tu. Junts feu un gran servei a la gent del barri, no ho oblideu! Avanti!!!