.

dilluns, 8 de març del 2010

La Nevada de Barcelona,Vista desde el Barri del Carmel



A molts llocs a nevat, pero sense dubte el nostre barri el del Carmel, a patit una gran nevada entre les 11:00 i les 19:00 de la tarda d'avui Dilluns 8 de Març del 2010.
El que començava sent una anècdota a acabant sent un autèntic caos a tota la ciutat.
Al nostre barri per exemple, la Biblioteca Juan Marsé,tancava portes al voltant de les 17:00 de la tarda, dues hores abans tancava l'institut Ferran Tallada,que demà dimarts srguirà tancat oficialment a causa de les gelades i les ventades.
Cap allà a les 17:00 tambè , es tancaven i es paralitzaven tots els carrers del nostre barri a els cotxes, i ha hagut molts problemes viaris, sobretot a la zona Llobregós,Conca de tremp,Calderón de la Barca,Segimon,Murtra,Fastenrath...
Els carrers poques hores desprès han estat ocupats per tota aquella gent, que a volgut pasejar , fotografiar o sencillament jugar amb tota la nevada que habia caigut.Recordar que les línes d'autobús tambè s'han suspès totes al nostre barri.
I més problemes encara, quan ens assabentavem que els alumnes de l'Escola Virolai, situada a la montanya del Carmel, es quedaven incomunicats dintre de l'escola,degut a que l'autobús que els tenia que recollir no a pogut accedir a la zona.Es calcula que uns 250 nens i nenes de l'escola aquesta nit dormiràn , al gimnàs de l'escola.
Seguirem veient que passa amb totes aquestes incidències i demà al matí veurem com ens mourem pel nostre barri.

Mentrestant us deixem un video i unes quantes fotografies que fan un resum d'aquesta gran nevada al nostre barri
.




1 comentari:

lamagistradixit ha dit...

Toni m'he permés de copiar-te el vídeo i l'he posat a

ambmosquesialesfosques