.

dimecres, 22 d’abril del 2009

L'art del Grafiti arriba a l'institut

Es un institut el lloc adequat per demostrar l’art del grafiti?


L’institut Francisco de Goya, situat a la zona del Guinardó, ha sigut el museu de l’art del grafiti. Això be a càrrec de que aquest passa dilluns, la zona del gimnàs de l’institut, ha sigut la zona mes afectada, ja que uns vandals, van entrar al recinte educatiu i van començar a fer grafitis, alguns d’ells, hem de reconeixer que son molt macos, però a la vegada hem de dir que no es just que en una paret d’un edifici d’aquestes caracteristiques, s’hi faci aquest art que com sempre podem trobar al carrer del nostre barri.

ELS FETS:

Tot va començar aquesta setmana, quan tots els alumnes de l’institut, van entrar com cada día a les 8:30 del matí, hora en que sovitn començen les classes per a tots els alumnes. Es doncs quan els alumnes que en aquell moment havien de fer educació fisica, asignatura que es fa en el gimnàs, ( Ignaugurat fa un any), van poder veure com aquella paret, que divendres estava neta i sense cap “decoració”, havia canviat, ara mes moderna i mes maca, els alumnes es dedicaven a fer fotos amb els seus telefons movils.

Es per això que nosaltres avui 22 d’abril / 09, formulem la següent pregunta:

Es la paret d’un centre educatiu, el museu per exposar l’art del grafiti?

Podeu respondre a la web dels joves periodistes.

Aqui teniu algunes imatges.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Crec que és una molt bona manera d'introduir el grafitti als intituts: utilitzant com a decordació d'alguns murs que no s'utilitzen.