.

dilluns, 16 de febrer del 2009

Ara Parlo Jo

Avui dia 16/2/2009 vull fer una mena de critica sobre el transport públic de Barcelona:

Des de ja fa temps, Barcelona ha evolucionat molt amb el transport públic, vam pasar del trambia a l'autobús, després van arribar els taxis i el metro, vam incorporar la linia de tren amb l'ave i per ultim el Trambaix, però amb tot això Barcelona, segons un rànquing fet per altes empreses espanyoles es una de les ciutats on el bandalisme es molt abundant, però clar nomes fem que pensar en la imatge de Barcelona, però si una cosa esta molt clara es que el senyor alcalde de Barcelona Jordi Hereu no fará res per reduir-ho. Tot això be a que aquest matí, llegint un diari a l'autobús he pogut comprobar que tots el seients del vehicle estaven plens de gargots ( Graffitis ), però ara es veu que una pintada que molesta una perisana d'una botiga o un simple seient d'autobus es un art, jo si els soc verdaderament persona amb dos dits de front, trobo que un bon grafiti es aquell que te una imatge o un text ven llempant o que inclús tingui algún sentit, no que ara per això de que es un art, anem tots plens d'esprais o altres productes que puguin embrutar la via pública. Ah!, com m'agradaria veure aquesta Barcelona del segle XXI d'aqui a uns sis anys, lo mes sefur que ja no es podran fer graffitis o a l'inversa, la gent que no pinti un grafiti no serà ningú, però lo pitjor es que amb un graffiti es pot insultar a una persona, o sinó que li preguntin a Joan Laporta, que per culpa d'uns bàndals va haber d'augmentar la seva vigilancia domèstica.
En fi la persona humana es molt complicada, ergo ser com ets es molt complicat.
Amb aquest article, os vull dir que la persona es com es però, si veiem que algú fa alguna cosa que no deuría fer, nomes hem de marcar: 088 o 092.

Article elaborat per Marc Guallar, de la columna d'opinió: El Mirador del Carmel.

2 comentaris:

Julia ha dit...

Doncs si ja saps que s'ha de fer quan veus algún practicant vandalisme, perqué no ho fas en lloc de fotra-hi les culpes a l'alcalde. Que no és gràcies a l'alcalde (entre d'altres) que tens aquest servei per denunciar? Que fàcil és mesclar-ho tot, acusar a tothom i no assumir cap responsabilitat.

Anònim ha dit...

Hi ha art graffittero... fer "tags" no és art, igual que fer borrons amb un pincell tampoc ho és, igual que escriure tot seguit la lletra "A" no és art literari.

El tauró del Blau ÉS art, com també ho és l'art dels que fan el graffit a un mur de la ronda al Vall d'Hebron imitant cuadres famosos.

No és art i esta penalitzat i fins i tot he vist com multaven a gent per fer-ho fer gargots al metro o al Bus.