.

dimecres, 28 de gener del 2009

4 anys d'un tràgic record

Ahir Dimarts 27 de Gener del 2009,es van cumplir 4 anys d'un mal record per tots nosaltres el esvoranc del Carmel, que es va produir per les obres de linia 5 del metro de barcelona.
Tots recordarem el que va passar i no fa falta tornar-ho a explicar.
Peró tenim que pensar en positiu respecte aquest incident,perquè aquest accident a servit perque moltes d'altres obres a la ciutat de Barcelona es realitzin amb moltes més mesures de seguretat de les que estaven previstes.
També ens a servit perque la gent vegi com es el nostre barri,ple de pujades,d'escales, de falta d'alguns equipaments i serveis peró i que?

Es el nostre barri no? el barri del Carmel, el nostre ,el que estem lluitant dia darrere dia, per a poder fer-ho millor,per aixó tenim que estar contents i feliços que el que va passar va pasar perque algú no ho va fer del tot correctament pero res.
Després de 4 anys nosaltres els veins i veines del barri continuem lluitant el nostre dia a dia,el nostre camí cap a la rutina diaria, ja sigui envoltat d'escales o de pujades,peró nosaltres seguim perque tenim que seguir som un barri com un altre de barcelona no podem tenir cap tipus de distinció.
Si vale, tindrem diferències de manques de serveis o d'acesibilitat peró tenim moltes coses positives montanya,perfectes vistes de la ciutat,salut,colaboració del veinat,entitats i moltes coses que jo crec que algunes només son nostres perquè un mal record el tenim al cap peró un futur de noves millores i d'un barri de qualitat també, aixi que res,a mirar cap al futur que es el mes important.

I amb iniciatives com aquestes els joves,com jo ens podrem expresar, un lloc on la gent pot llegir el que es el nostre barri, un lloc on es pot assabentar d'alló que pasa un lloc fet per a tots i mes que aquest blog tindrieu que anar al germà gran que es el portal del barri del carmel www.carmelamunt.org, si hi teniu temps paseu i mireu perquè de veritat dona gust de mirar-lo!

Gràcies
Paraules d'un noi que s'estima el seu barri.

1 comentari:

Anònim ha dit...

estimat company toni, jo marc guallar amic i company teu, et dic que jo opino i penso el mateix que tu sobre aquest tema. gracies