.

dijous, 22 de setembre del 2011

Mentides amb les cames Llargues

El passat cap de setmana, al nou Casal de la Font d'en Fargas, Pere Puertolas, estrenava juntament amb la seva companyia l'obra de teatre Mentides amb les Cames Llargues, d'Eduardo de Filippo.
La primera sessió que es va fer, va ser dissabte a les 21 hores.
Amb dues hores de durada i un descans de 15 minuts, la companyia, va mantenir al públic assegut a les seves butaques, expectant a tot el que podia passar a l'escenari, cal destacar també, que entre el públic vam trobar a la regidora actual del districte, Francina Vila, i també a la qui va ser regidora del districte, Elsa Blasco. L'obra va ser genial, cal dir que els actors, no són professionals, però encara així els papers que interpretàven feien que fos mes fàcil captar el comportament del personatge.
Val a dir que l'escenari, era molt senzill, però donava per a molt, ja que al principi de l'obra, ens trovàbem al saló d'una casa de l'època de després de la segona guerra mundial, y ja després del descans, vam poder passar a una altra casa, en aquest cas, a la casa de la familia mes rica.
En opinió personal, m'agradaria felicitar a la companyia, ja que l'obra va ser estupenda, trobo que per ser actors principals, la interpretació va ser excel·lent, vist des de la butaca, semblava realment que aquells actors, s'haguessin dedicat tota la seva vida a la interpretació.
Felicitats!