.

dilluns, 3 de gener del 2011

Retransmissió en directe de la cavalcada d'Horta Guinardó. A BOCA ràdio, esperem els Reis d'Orient en directe!

El Proper Dimecres 5 de Gener del 2011, com ja es tradicional el Districte d'Horta-Guinardó conjuntament amb l'Associació de Comerciants Carmel Centre, l'Associació Sanllehy Comerç, la Coordinadora d'Entitats de Can Baró, la Coordinadora d'Entitats d'Horta, l'Eix Maragall, la Federació Cor d'Horta i Mercat i el Mercat Municipal del Carmel organitzen la Segona Cavalcada de Reis més gran de Barcelona al Districte d'Horta-Guinardó. I un any més Boca Ràdio, realitzarà un programa especial en directe, per retransmetre el recorregut màgic dels Reis d'Orient pels carrers dels Barris del Districte.

El programa especial de Boca Ràdio, començarà a les 18:00, a l'hora que ès realitzarà la sortida de la Cavalcada desde la Plaça de la Palmera. Toni Femenia serà l'encarregat de posar veu a tot el que passarà durant la tarda al districte.

Les diferents connexions a peu de la cavalcada, aniràn acompanyades de música i d'un resum d'altres activitats de Nadal que és realitzen aquests dies a la ciutat de Barcelona fins el punt horari de les 19:00 de la tarda, on conectarem en directe amb l'escenari situat al Carrer Tajo cantonada Baixada la Plana, on ès fara la Rebuda dels Reis Mags al Districte i de l'entrega de la clau màgica a càrrec de les autoritats.
Desprès d'aquesta rebuda a l'escenari, la Cavalcada continuarà i el programa especial tambè amb entrevistes als nens i nenes que trobarem durant tot el camí, fins arribar a les 20:00 de la tarda on l'equip de Boca Ràdio posarà punt i final al programa de dues hores de duració. Serà hora de deixar la cavalcada al seu punt final, a la Avinguda Mare de Déu de Monsterrat cantonada amb el Segle XX.

Recordeu! Dimecres 5 de Gener a les 18:00 de la Tarda, a Boca Ràdio a la 90.1 Fm a Barcelona o a www.bocaradio.org des de tot el mon podreu seguir en directe la Màgica Cavalcada dels Reis Mags d'Orient del Districte d'Horta-Guinardó.

Us Hi esperem!

Bona Vigília de Reis.