.

dimecres, 23 de juny del 2010

Inaugurada la Nova Passera del Carrer Gran Vista

Ahir a partir de les 16:30 i sota un sol d'estiu, l'Associació d'Alumnes del Ferran Tallada, conjuntament amb el propi I.E.S Ferran Tallada i l'Agència del Carmel i Entorns, van inaugurar l'esperada passera per a millorar l'accesibilitat a l'I.E.S Ferran Tallada, una passera revindicada farà uns 3 anys que al final lluitant, treballant per aconseguir-la ja és realitat.
Una inauguració força especial amb la Presència de Tres Consellers del Districte d'Horta-Guinardó,entre ells Armand Gasulla , Conseller d'Educació d'Horta-Guinardó,qui va realitzar els parlaments en nom del Districte, en nom del propi I.E.S Ferran Tallada, el parlament el va realitzar el nostre director Manel Belda i per acabar el Parlament de l'Associació d'Alumnes a carréc del seu President Toni Femenia.
Desprès d'aquests parlaments, es va tallar la cinta inaugural de la Passera, amb 3 talls ,corresponents a les tres persones que havien realitzat els parlaments previs.
Acte seguit una mica cercavila de Timbals i Timbales va recorrer la Nova Passera, acompanyats de tothom qui va assitir a l'Inauguració.
La cercavila que va entrar a l'Institut i que va acabar amb un gran retoc final davant la Sala d'Actes de l'institut.
On a partir de les 17:00 va començar el Teatre Extraescolar amb Dracula, finalment al voltant de les 18:00 va començar l'entrega de Diplomes i Birrets als Alumnes Graduats i per acabar desprès de veure un emocionant video de 15 minuts un record dels Alumnes de 4art d'E.S.O, vam poder gaudir d'unes maravelloses coques de Sant Joan.
Un dia per recordar, un dia per no olvidar
22 de Juny del 2010
Que passeu una Bona Revetlla de Sant Joan
A.D.A Ferran Tallada