.

dimarts, 14 d’octubre del 2008

5è anniversari de la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé El Carmel




La semana del13 al 18 la Biblioteca del Carmel celebra els seus 5 primers anys de vida al barri.



-Programació:

Dimarts dia 14 d’octubre Concurs de Pastissos El Bar Cafeteria de la Biblioteca organitza conjuntament amb nosaltres un fantàstic Concurs de Pastissos d’Aniversari. Hi pot participar tothom qui vulgui, la inscripció és gratuïta i es pot fer en el Bar o al Servei de Préstec de la Biblioteca.

Dijous dia 16 d’octubre Festa dels Voluntaris Homenatge a tots els voluntaris i voluntàries del Servei de Préstec a Domicili que duen a terme la seva tasca a tota la Xarxa de Biblioteques de Barcelona.
A les 18 h hi haurà Narració de contes curts per adults a càrrec d’Ignasi Potrony, i després un refrigeri. Lloc: Terrassa de la biblioteca.

Dissabte dia 18 d’octubre Activitat infantil Mots en Joc: La rebel·lió de la granja Taller participatiu de coneixement del món animal on ajudarem la grangera Filomena a posar ordre a la seva granja. Podrem veure en viu un pollet, un conill i un ratolí. Després us podreu endur a casa un animal fet amb diferents materials. Preu: 3,5 € per nen Excepcionalment aquest Mots en Joc serà gratuït perquè es realitza dins la setmana del 5è aniversari. Places limitades, informació a l’àrea infantil.

Biblioteca El Carmel – Juan Marsé Murtra, 135-145 Tel. 93 407 28 70 Bus: 24, 28, 86, 92, 119